DAMSGAARD VAREHUS

Bakgrund

När den fina, gamla lokalen på Hamngatan stod tom växte idén fram om en butik med allt det vi brinner för. Varor av hög kvalitet samt det personliga mötet i kombination med god kundservice. En butik med själ. Det gick fort från tanke till handling och under våren 2016 slog vi upp dörrarna.

Varehus

Varehus betyder "meget stor forretning der sælger mange forskellige slags varer". Det är riktigt nog att vi säljer många olika varor och har ett varierande sortiment. Precis därför ger ordet varuhus god mening. Storleken är ju relativ...

"Damsgaard Varehus er opkaldt efter min mormors butik, Jerslev Varehus, i Nordjylland i Danmark. Damsgaard er vores familienavn.

Elise Damsgaard

Sortiment

Vi är en fristående butik som noggrant utväljer de leverantörer vi samarbetar med. Vi är därför stolta över det urval vi har i dag med varumärken från flera delar av världen: Nya Zeeland, USA, Spanien, Frankrike, England och såklart Danmark.

Dofter till hemmet är en av våra största produktkategorier. 76 olika dofter fördelade på flera varumärken. Vi har som den enda fysiska butiken hela Voluspas stora sortiment av nästan 300 olika artiklar.

Hållbarhet

Vi brinner för bra kvalitet och god service. Kvalitet för att det bidrar till en hållbar konsumtion och service som en självklar grundsten i vår verksamhet.

Även om vi alltid är på jakt efter nya spännande varumärken är det samtidigt vårt mål att jobba så hållbart som möjligt. Vi föredrar kläder av naturmaterial och produkter som är tidlösa och håller i många år. Dessutom uppskattar vi varumärken som går lite längre för att producera så hållbart som möjligt.

Hållbarhet och fast fashion går inte hand i hand och traditionell rea är därför inget Ni hittar hos oss. Vi gör givetvis undantag om en vara eller kollektion utgår eller om vi behöver göra plats för nya varor, men detta är som sagt mer undantag än regel. Vi önskar att du som kund ska känna dig trygg när du handlar hos oss.

Varje dag jobbar vi för att bli bättre. Vi sätter stort pris på all feedback vi får, både via mail och sociala medier – så följ oss gärna och tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra ifrån dig.